Frihet.

När jag ser alla mina böcker och min dvd-samling staplade i högar på vardagsrumsgolvet känner jag lycka. Mina möbler blir färre och färre, snart är det förhoppningsvis bara en soffa kvar, som till slut kommer hamna hos min pappa.

Att inte äga, ger mig så stor frihetskänsla att jag kan börja skratta av glädje. Mitt liv ska få plats på en golvuta om cirka 1,6 kvm, om man räknar bort min utlånade soffa alltså. Där på mina 1,6 kvm ska jag stapla kartonger tills de kan viska taket i örat, och jag ska bara spara det som är absolut nödvändigt.

Allt detta gör jag för att skapa frihet åt mig själv, frihet för att kunna lämna lilla Gävle, och lilla Norrsundet i synnerhet. Den 31 oktober flyger jag mot Bangkok, igen…

frihet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *