Thailand pa riktigt?

Jag tankte vara snall och ladda upp nagon bild, till och med en bild pa mig sjalv. Men tydligen gar det inte pga att denna dator havdar att minneskortet ar skrivskyddat eller nagot. Sa nu far ni bara en massa text istallet.

 

Jag ar kvar i Ranong. Jag har mest chillat och last under tiden jag varit har, testade fiska lite i en flod men det gick inte sa bra, det var nagon thailandare som sa att det fungerade bast att fiska senare pa eftermiddagen eller kvallen. Nagot som ar riktigt bra med att det knappt ar nagra turister har ar att priserna inte trissas upp som pa andra stallen. Har kan man ata en maltid for ca 6 – 7 kronor om man vill, detta galler bade pa en del restauranger och i alla marknadsstand. Jag kopte en ny mobil eftersom min gamla gick sonder helt mystiskt, denna nya mobil kostade ca 260 kronor och ar helt okej, jag salde dessutom den gamla mobilen for 40 kronor till en thailandare som var i mobilaffaren.

 

Eftersom detta inte ar nagon stad med stor turism fungerar samhallet nastan som hemma, jobba under vardagarna och bli full pa helgen. Jag bestamde mig i gar for att dricka lite ol och borjade denna oldrickarkvall tillsammans med tva grabbar fran Belgien, de skulle upp tidigt dagen efter sa jag fortsatte pa nagot litet hak med bara thailandare. Efter en ol dar tog jag en mopedtaxi till en krog/klubb skapligt langt fran huvudgatan. Dar inne var det fullsatt av thailandare och inte nagon annan utlanning an jag. Traffade ett gang glada manniskor dar som jag tillbringade storre delen av kvallen med. Det kandes hur som helst ganska bra att vara dar ensam, roligt att fa se hur Thailand uppfor sig utanfor turistillusionen. Nar stallet stangde var jag full och visste inte ens at vilket hall jag skulle ga for att komma hem, det fanns ingen taxi i narheten och alla thailandare drog med sina mopeder och jag borjade vandra at fel hall, tur nog plockade tva thaikillar upp mig och korde mig till hotellet. Det ar sann karlek det.

 

I morgon aker jag till Burma over dagen, funderade ett tag pa att stanna langre men struntar i det. Formodligen aker jag ner mot Khao Sok, en nationalpark som jag varit i forr och garna vill till igen.

 

Nu ska jag vara bakfull.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Thailand pa riktigt?

 1. Mamz skriver:

  Hej Jonny!
  Skönt att höra att du har det bra :)).
  (Men vad har mamma sagt om alkoholen :evil:)
  Här hemma är det första advent idag,så det julpyntas för fullt. Skönt att det lyser upp lite i alla hus, det är verkligen mörkt o grått här. Du skulle ju skicka lite sol men den har jag inte sett till än !!??!!
  Nu har jag äntligen blivit ägare till en Daewoo Matiz (bättre sent än aldrig):))
  Ta hand om dig!
  Många kramar/Mamz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *