INDONESIEN!

Nu ar vi antligen tillbaka i Indonesien. Under en fruktansvard bakfylla (som fortfarande haller i sig) tog vi en taxi till flygplatsen i Bangkok, vi satt fast i bilkoer och rorde oss omkring 1,8 kilometer pa 45 minuter. Jag var for bakfull for att orka bry mig, men Sebastian holl pa att explodera i baksatet. Formodligen var det for att han var radd att bli kvar i Thailand en extra dag.
Vi bor nu pa ett litet guest house i Jakarta, men i morgon flyger vi till Biak, en o som tillhor Papua. Dar kommer vi antingen hyra eller kopa en varsin liten motorcykel och sedan dra omkring med dessa pa Biak. Det finns inte nagra hotell pa Biak, forutom i staden Biak. Det passar oss utmarkt da vara planbocker borjar bli tunna, och vi saknar vara hangmattor och liggunderlag. Planen ar att om vi inte hittar nagra vanliga sjalar att sova hos, sa sover vi pa nagon strand eller i djungeln.

Jag har suttit hela dagen och konverterat videoklipp till ett format som fungerar i min dator, 90 klipp fran Wat Bang Phra ska klippas ihop till ett litet klipp som senare kommer komma ut pa youtube.

Nu ska jag bara njuta av att jag ar tillbaka i Indonesien, hej da!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till INDONESIEN!

 1. Gionna skriver:

  Fy bubblan vad avvis man blir!
  Kan inte påstå att frågan om du har det bra ens är värd att ställa 🙂
  Hur ska du klara av att komma tillbaka till Sverige är vell mer det man undrar över, om du ens kommer tillbaka?

  Ha en fantastisk fortsatt resa!

 2. mathilda laitinen skriver:

  måste bara säga att det är precis något likande ja vill göra, så jävla gött de vore. menar ni har ju fått uppleva vissa saker ingen annan kommer få göra och minne för resten av livet har ni med fått. hoppas de blir flera såna hära resor som man kan läsa om hehe 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *