23 natter pa en odeo!

Vi har nu varit pa Biak i en vecka eller nagot sant. Vi hyrde motorcyklar och akte runt, sov pa en strand, pa en polisstation och hos vanliga manniskor. Nar vi var pa en liten paradiso fick vi veta att det fanns en o, 6 timmar utanfor Biak. Inga manniskor bor pa denna lilla o som har nagot mystiskt over sig, den ska tydligen vara magisk. Lokalbefolkningen har berattat att stormen kommer om man hugger ner trad pa on, eller om man skrapar ner. On ar omgiven av korallrev och hajar, skoldpaddor lagger sina agg i den vita sanden och papegojor och flygande hundar bor i traden.
Vi ville ju sa klart aka dit, men fick ett valdigt dyrt pris och insag att det inte passade var budget. Men efter lite tankeverksamhet kom vi pa att om vi stannar i 20 dagar eller langre, kommer vi gora av med mindre pengar an om vi reser runt. Sa, vi forverkligar vara pojkdrommar och aker i morgon ut till denna o och spenderar 23 natter dar. Med oss tar vi en liten gris, mindre an ett paket nudlar om dagen och lite ris.

Egentligen tankte jag skriva ett langre inlagg om vad vi gjort sedan sist, ladda upp lite bilder och skriva mer om resan till on. Men har pa Biak fungerar internet for stunden valdigt daligt.

Har jag inte gjort ett nytt inlagg har inom en manad ar det kanske dags att ni borjar oroa er, onska oss lycka till!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.