Din jävla svin!

Jag spenderade helgen i vår kära huvudstad Stockholm, staden där det finns på tok för mycket människor för mitt lilla ångestfyllda psyke. Jag hann köpa ett par nya kängor (eftersom de förra jag beställde tydligen inte var menade för mig), bli helt okej full på något hårdrockarställe på Söder och ligga bakfull i en soffa i en hel dag.

Det märkligaste av allt som hände under helgen var att jag förmodligen fick en släng av SVININFLUENSAN. Efter kroghänget i fredags gick vi och åt på Mcdonalds, efter det när vi var på väg mot tunnelbanan så fick jag sjukt ont i magen, jag tänkte att jag bara behövde hålla ut lite så skulle det snart gå över. Men vem försökte jag lura egenligen, för när vi väl stod och väntade på tunnelbanan så fick jag typ 42 graders feber, det bokstavligen sprutade svett om mig, jag blev yr och jag började höra dåligt. Jag koncentrerade och fokuserade så mycket jag kunde på att överleva, och helt plötsligt efter ca 10 minuter från utbrottet så var jag frisk. Blöt av svett började jag istället frysa, men jag mådde ändå väldigt bra. Så här står jag, livs levande efter att ha upplevt svininfluensan i 10 minuter.

För övrigt så är det 13 dagar eller någonting kvar innan jag åker, och det känns ju rätt bra om jag ska vara helt ärlig, har jag väldigt mycket tur så slipper jag ens se en enda snöflinga denna vinter.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Din jävla svin!

  1. Sophie skriver:

    J! Vilken tur att du överlevde. Hade varit mäkta synd om du missat din resa = )

  2. Adam Ö skriver:

    Shit, det visste inte jag om .. Tur att du blev frisk ialf !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *