Två år, två dagar.

Jag sitter i ett hus som ekar av tomhet, jag har packat de sista kartongerna och endast det mina ryggsäckar ska innehålla ligger kvar utspritt på golvet bredvid en lånad madrass som jag spenderar denna sista natt på. I morgon bor jag inte längre på fabriksvägen, stället som jag har kallat för mitt hem i två år nu. Lika många år som jag har spenderat här, lika många dagar har jag kvar i detta kyliga land. Jag är glad!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Två år, två dagar.

  1. Molle skriver:

    Heej Jonni , kul att man kan följa dig här =) ser verkligen fram emot att läsa om dina äventyr! Du får ha det superbra med alla djungelturer och soliga stränder =) jag är INTE ETT DUGG….. avundsjuk.

    Ta hand om dig!
    kramkram till dig , Molle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *