Zzzzz.

Sitter pa ett internetcafe pa on Koh Chang, kom hit efter en skapligt lang resa i gar kvall. Jag  somnade direkt och vaknade sex timmar senare, klockan var da 00:00.  Nar jag da vaknade var jag hungrig for forsta gangen sedan forsta dagen, dock hade jag ingen kraft i kroppen pga at jag knappt atit nagot sedan jag kom hit. Jag at lite djungelvral och kollade pa film, somnade vid 05:00 igen och vaknade 11:00.  Fick i mig en skaplig frukos i dag och inom tva – tre dagar borde jag vara frisk och redo for djungeln denna o erbjuder.

Bor precis vid vattnet i en helt okej bungalow, det ar nagon galning som har krokodilen efter vagen pa vag upp mot byn, tanke skicka upp ett foto eller tva, men det finns ingen kortlasare har.

Nagot jag aldrig trodde jag skulle behova gora har ar att frysa, men det har jag gjort en hel del pga sjukan. Har sovit utan flakt och frysit anda, skont nog sitter  jag och svettas nu 🙂

Skriver igen nar jag faktiskt har gjort nagot annat an att sova!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Zzzzz.

  1. Sara L skriver:

    krya på dig.

  2. Mikkis skriver:

    Krya på dig och hoppas det blir spännande i djungel!

    För övrig kom den första snön här hemma idag.. Den ligger in kvar på marken, men det har snöat hela dagen.. 🙁 Tänker på dig, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *