Hej rastlosheten, valkommen!

Jag borjar sakta men sakert komma iform igen och rastlosheten borjar verkligen ta vid. Efter att ha tillbringat allt for mycket tid med boken ”The Dirt” som handlar om Mötley Crüe, borjade jag tanka precis sa som boken ar skriven och det i kombination med mina tidigare hallucinationer gor att jag verkligen maste ut och gora nagot. Min hals ar val det enda som kranglar nu, och lite val lite matlust kanske. Men detta far vika undan for i morgon drar jag ut pa havet och fiskar hela dagen.  Forsokte fiska fran land i gar kvall men det blaser sa mycket fran havet sa man maste fiska pa andra sidan om man ska lyckas berattade en thailandare for mig i dag.

DSC_0019Eeds (som jag stavade Idh) farsa som slapper ner en skoldpadda i vattnet vid nagot tempel, nagon tack-for-vattnetfestival.

DSC_0039Nattlig besokare.

DSC_0042Utsikt fran Bungalow nr1 pa Koh Chang. Den jag bor i nu har inte lika charmig utsikt.

DSC_0074Cecilia, en tjej fran Hong Kong som jag traffade pa stranden och fotade solnedgangen med, hon skulle flytta till Amsterdam tydligen.

DSC_0119Dagens varmande sol pa vag ner.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *