One night in Bangkok.

PICT0496Jag ar i Bangkok nu, bland Engelsman, Australienare och annat lost fol. Herr lokring heter Liam och ar som ni nog ser fran England. Vi drog runt och drack oss allt for fulla i gar och det kanns i min kropp i dag, men vad fan, det far jag leva med.

PICT0500Fulla och glada gossar.

PICT0509Den har lilla galna stackars blomforsaljaren har ett konstigt men tydligen valdigt effektivt satt att salja sina blommor. Han hoppar pa folk och pussar dem, alltsa verkligen valdtar folk med pussar. Ganska tragiskt att se sa har sma barn behova gora sanna saker for att fa lite pengar till mat.

PICT0519Haha, jag ar tvungen att ladda upp den har bilden, vi ser fan inte kloka ut.

Nu ska jag snart dra och mota upp folket fran bildena, kommer inte ihag vad vi har kommit overens om att vi ska gora, men jag vet att vi skulle ses klockan 17:00 i alla fall. Jackvi-broderna ringde nyss ocksa, sa jag ska nog hanga pa dem till nagon klubb senare. Nu maste jag dricka en ol snabbt sa jag kommer iform igen, fy fan.

Jag skulle forresten ha laddat upp fler bilder om det inte vore for att datorn jag anvander ar sa sjukt seg, fattar inte varfor jag tog denna datorn nar det finns fyra nyare datorer bredvid som ingen sitter vid. Ah, fred!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *