Grattis pa farsdag!

DSC_0274Eftersom jag bara tog tva bilder pa spindeln tidigare och bada blev daliga sa gick jag samma stig i dag igen, och dar hade den stackars spindeln byggt upp en stort nytt nat. Sa denna bild ar till Emil, varsagod!

DSC_0284Rakade nastan satta handen pa denna palmhuggorm som precis hade omsat skinn och lagt sig att vila pa ett av roren som forslar vatten ner till byarna. Sana har har jag haft i terrarium hemma i kalla Sverige, kanns ratt nice att hitta en har i dess ratta element.

DSC_0300Jag foljde en ny liten halvt uttorkad a i dag, kanns grymt harligt att kunna vandra omkring i en djungel och andas in alla intryck och alla ljud som man maste hora med egna oron for att forsta.

PICT0272Skabbiga hundar som denna finns det gatt om i detta land, diskuterade faktiskt detta problem med en Veterinar fran Osterrike som bor granne med mig.

PICT0277Nar naturen tar over kan det se ut sa har, ett batteri som inte langre ser ut som ett batteri. Tragiskt att alla ska skrapa ner sa javla mycket bara. Sopsortering existerar inte har, och thailandarna alskar plastpasar verkar det som.

PICT0289En av de kanske 20 krokodiler som nagon har som husdjur precis vid forsta stallet jag bodde pa har pa Koh Chang.

PICT0488Har ar Simons nya tjej! Jag spelade biljard med denna bartjej och hon borjade visa bilder pa alla hennes tre pojkvanner och jag hade bara gamla bilder fran Grekland pa kameran och visade darfor en bild pa min lillebror Simon. Hon blev helt galen och sa att hon skulle vara med honom gratis om han kom hit. Sa Simon, vill du ha en thaitjej ar det bara att aka till Koh Chang.

PICT0489Israeler pa nagot strandhak.

PICT0490En Israel som med de andra Israelrna drog till Australien dagen efter denna bild. I bakgrunden syns Helikopterpiloten Freddy som vi senare fick bara hem for att han blev en aning overforfriskad och aven Andy syns dar i bakgrunden, tva gossar fram Malmo.

I morgon aker jag till Bangkok, ar ratt trott pa den har on nu och om det inte vore for att jag ar sa lat sa skulle jag ha flyttat eller dragit harifran tidigare. Vad som hander efter Bangkok vet jag inte, formodligen drar jag soderut och tar dykcertifikat.

Tankte passa pa att saga grattis pa farsdag till min pappa, jag vet att det var nagra dagar sedan det var farsdag, men har i Thailand finns inget som heter sa och darfor har jag inte reflekterat over det. Har forsokt ringa dig papi, men det gar tydligen inte att ringa av nagon konstig anledning. Dessutom har min display gatt sonder av nagon mystisk anledning, mobilen lag pa sangen och nar jag skulle titta vad klockan var sa var displayen sprucken. Hur som helst, grattis, eller vad man sager!

Nu kan det handa att jag gar och tar en massage.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Grattis pa farsdag!

 1. Lotta skriver:

  Fan jonny, vilka fina bilder ! Vilka flashbacks man får och vad man vill tillbaka !! Beroende på hur länge du stannar så kanske du möter mig och mattias på en strand någon solig dag… 😉 Ta hand om dig och ha det jävligt bra !! 😀

 2. Pappa & Berit skriver:

  Många läckra bilder, men va rädd om dig där ute i DJUNGELN…..
  Pappa hälsar å tackar för uppmärksamheten på fars dag :-))
  Du MÅSTE lägga ut mera kort… 🙂 Kul å se. Puss & Kram Pappa & Berit

 3. Sophie skriver:

  Hade jag mött den där spindeln hade jag kissat på mig, utan tvekan. Shit, vad stor den ser ut. (jag är visserligen rädd för de små röda lyckospindlarna också..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *