Konsten att andas under vattnet.

scubasteve_

Nu befinner jag mig på Koh Tao, och det är ett paradis här. Jag bor och dyker hos Coral Grand Divers, är inne på min andra dag i min PADI open water-utbildning, i dag har vi förutom några timmar i skolbänken även gjort en massa övningar i poolen. Känns konstigt att börja plugga och få läxor igen, men lite gillar jag det också. I morgon gör vi 2 dyk i havet och det kommer bli jävligt nice, hoppas jag inte drunknar bara. Tar kursen ihop med två Israeler och två Tyskar, konstigt nog har jag bara träffat tre Svenskar under hela resan och alla har varit från skåne, eller just ja, någon mer Svensk har jag kanske träffat på fyllan.

Mamma uppmanade mig att inte dricka så mycket i ett mail, och jag har inte druckit sedan Bangkok så jag är inne på hennes spår, sedan är det jäkligt dumt att dricka när man ska dyka också så det kommer inte hända. Dock blir det kalas på någon rockbar som hade någon tillställning samma dag som vi är klara med certifikatet.

Nu postar jag detta inlägg snabbt för snart dör uppkopplingen, den fungerar bara till 21:30, hej då kompis!S

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Konsten att andas under vattnet.

 1. Lotta skriver:

  Åh, dykcert ! Fan va kul jonny ! Jag tog mitt också på Koh Tao, älskar den ön !! Det är min bästaste Thai-ö ! ;D Hoppas du har det skitbra och att du får se många coola fiskar ! Glöm inte att tryckutjämna bara.. 😉 Kram från Lotta i ett regnigt Oslo………..

 2. Mamz skriver:

  Vad gullig du är!!!!
  :mrgreen:

 3. lifewontwait skriver:

  Lottie, jag antar att du inte tog ditt dykcert här när det var monusnperiod? Skit vilken jävla dag jag har haft, jag har dött tusen gånger om ute på ett sjukt vansinnigt hav, spytt och varit så sjösjuk som man kan bli. Men förutom att jag nästan dött av sjösjuka så har det varit jäkligt härligt, blev klar med utbildningen för en timme sedan, och nu ska jag soooooova! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *