Hoppas Gud hör oss!

I morgon lämnar jag äntligen Koh Tao.  Förmodligen är det en väldigt dålig dag att lämna ön då alla båtar förutom en är inställda pga det sjukt dåliga väder som råder. Jag har hur som helst spenderat för lång tid här och det är på tiden att jag åker, även om det innebär att jag förmodligen kommer ha en riktig jävla skitdag i morgon.

Jag träffade en kille från Schweiz i går, vi drack öl och blev fulla, han var dock smart nog att åka hem tidigt medans jag hängde kvar med några grabbar från Australien. Detta resulterade i att jag var rätt sliten i morse när min nya vän hämtade mig på mitt rum. Vi hade ju så klart bestämt att vi skulle snorkla och greja dagen före. Så det var bara att snällt följa med ner till stranden. Skönt nog så slapp jag det mesta av bakfyllan pga denna handling. Vi drog till en liten strand på den södra sidan av ön och snorklade och försökte paddla kanot där, men vågorna är sjuka så det gick inte så bra. Vi gick också i tusentals trappsteg och upp och ner för backar som vi nästan var tvungen att klättra upp för. Jag har fan fått ett riktigt träningspass i dag, jävla Schweizare!

Jag och Schweizaren lämnar ön tillsammans och åker till Ranong, en liten hamnstad på gränsen till Burma. Det finns tydligen bra snorkling där utanför, och även en flod, så kanske kan det bli lite fiske där också. Dessutom måste jag snart göra ett visa run och det tänkte jag göra till just Burma. Tyvärr är Burma inget lätt land att resa i, och allt är styrt på något sätt av staten, så det blir förmodligen bara en natt i detta land.

Be en bön för mig, för min morgondag kommer starta dåligt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hoppas Gud hör oss!

 1. Sandra skriver:

  Hej!
  Halkade in på din blogg och … wow!
  Vad härligt du verkar ha det, vilket modigt kliv att sälja allt och leva ut sin dröm. Det ska jag också göra någon gång i framtiden 🙂
  Ha det jättebra och snorkla lite för mej också.
  Hälsar Sandra som var vapenterroristen på Jockes maskeradfest ;P

 2. Mikkis skriver:

  Jaja, vilket tjat om facebook haha

  Fan då, vilken otur.. men som du sa, man vet aldrig 🙂 Skriv om du har planer på att åka till Thai igen, men jag kommer att hålla ögonen öppna efter dig ifall att ändå 🙂

  Jag längtar grymt mycket tills vi ska åka, så att jag nästan blir nervös redan nu men förrutom det så mår jag bara toppen, vilket jag hoppas att du också gör. Uppdatering på hur resan till Burma gick och och vad du har gjort där hoppas jag kommer snart. Jag tänker mycket på dig, kram

 3. Mattias o Eed skriver:

  Tjena!
  Hoppas allt är bra med dig, själva är vi tillbaka i kalla sverige, är och hälsar på Emelie och har precis klappat dina katter (morsan är rädd för dom)
  Kommer du ihåg vilken sida jag kom till i Dirt tänkte ta och införskaffa den.
  Mvh Mattias o Eed

 4. lifewontwait skriver:

  Tja, jag har det fortfarande bra har i varmen. Hoppas ni inte fryser ihjal dar hemma! Jag har for mig att du kom till sidan 192, men jag ar inte riktigt saker. Ha det riktigt fint, och tack for senast!

  /Jonny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *