En bajskorv som muschtage!

Tydligen sa finns det en grans pa hur mycket utrymme man kan utnyttja for bilder pa denna blogg, och jag har utnyttjat for mycket tydligen. Jag maste nog overvaga att byta till nagon annan blogg eller losa det pa nagot annat satt. Javligt dumt av mig att skaffa denna fran borjan, varfor inte valja nagon battre direkt? Det ar ocksa javligt dumt att jag har laddat upp sa stora bilder, jag kunde ju ha forminskat dem mer. Men som sagt, jag ska losa det pa nagot satt.

 

Jag har spenderat nagra dagar pa Phi phi, on som har mer svenskar an thailandare. Jag hangde mycket med en kille fran Sandviken som jag har gjort lite djuraffarer med tidigare. Hela vistelsen pa Phi phi var ett enda stort kalas, fyllt av ibland dumma upptag. Till exempel forsokte jag och en tjej ga till Monkey beach klockan 7 pa morgonen, ebben ar valdigt lag nar det ar fullmane och vi trodde inte att korallerna/klipporna skulle vara sa pass vassa som det var. Jag vaknade upp med en korall i foten som jag fick ta bort med en tang och kniv. For de som inte vet sa ligger Monkey beach en bit utanfor huvudstranden och det ar val en kilometer dit, faktum ar att vi formodligen bara hade 100 meter kvar nar vi gav upp vart forsok. Dessutom tatuerade jag in en muschtage och en tar pa varsitt pekfinger, muschtagen ser ut att tillhora en seriefigur och taren ser ut som en sexa. Men jag har i alla fall ett jakligt bra partytrick nu. Jonas, killen fran Sandviken var inte sen med att ocksa han gora en muschtage, och dessutom ”666” pa tre av sina tar. Att tillagga ar att han aven har ordet ”bajs” pa den andra foten. Jag hade jakligt roligt dar borta, men tva-tre dagar racker gott och val dar.

 

Nu ar jag pa Railey beach i Krabi, ett litet stalle med soft stamning, mycket mer min grej. Dock stoppade det inte mig fran att bli full tillsammans med nagra engelsman. Jag holl dessutom pa att fa stryk av en engelsk kille som hade en svensk tjej, han gillade helt uppenbart inte att vi pratade med varandra och ville sla mig, svartsjuka ar inte sa bra. Dessutom halkade jag pa ett klinkersgolv utanfor en toalett och slog min ta sonder och samman, nar jag vaknade i dag trodde jag att den var av. Jag fick nagra piller pa apoteket och det kommer forhoppningsvis bli bra, dock satter det stopp for mina planer att klattra i bergen har. Railey ar klatterparadiset i Thailand och det vore fint att testa klattra igen. Sist jag klattrade, forutom ett tillfalle sa ramlade jag 3-4 meter, landade pa ryggen, fick aka ambulans, spendera en natt pa sjukhuset och jag hade tydligen spar av blod i urinet. Men oroa dig inte morsan, jag mar jakligt bra och ska nu ha en liten nykter period med strandchill och kvallspromenader.

PICT0652

Jag har egentligen massa bilder som jag vill visa, men jag kan bara bjuda er pa tva, som sagt har jag slut pa bilder och fick offra en bild for dessa tva, varsagoda!

 

PICT0616

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En bajskorv som muschtage!

 1. 08-Fille skriver:

  Hahahahah fy fan vad avundsjuk jag blir! Mustasher är så jävla tuffa!
  Hoppas allt är bra med dig jag sålde bara 4st glasögon idag 🙁

  Peace!
  Philip.

 2. Mamz skriver:

  Hejsan Jonny!
  👿 🙁 😈 🙁 👿 😥 👿 😕 👿 🙄

  Jag hoppas det blir en lååååååååååååååååång nykter period!!!!!!!!!!!!
  Tänk på att jag inte vill bli gråhårig i förtid :mrgreen: :mrgreen:

  Annars har vi det oxå bra här hemma i vintermörkret.
  Tänker på dig ofta , var rädd om dig o ha det så bra där borta i värmen!! 😀 😀 😀 😀
  Jirko hälsar oxå så mycket
  Puss o kram/Mamz

 3. Mikkis skriver:

  Åh, Krabi! Det är dit jag ska, låter toppen att det är soft stämning där.

  Klockren tattoo förresten! Sköt om dig, tänker på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *