Och vem är du?

Jag lämnade Railey i går, vilket inte var en dag för tidigt. Railey var nice, fina stränder och en väldigt skön atmosfär. Dock finns det en stor nackdel med Railey som jag blev riktigt irriterad över, och det är priserna för all mat och alla dagligvaror så som vatten, godis, schampo osv. I normala fall kostar en liten flaska vatten max 10 bath, på Phi phi som är en dyr ö kostar de kanske 12 bath max, men på Railey kostar de 20 bath, en chipspåse som i normala fall kostar 20 bath, kostar där 35 bath minst. Även all mat var mycket dyrare. Jag måste leva lite mer budget, så Railey kan dra.

Jag tog en buss från Krabi till Phuket och ligger nu i Jonas Bratts rum och slappar framför hans dator. Jonas är alltså en kille från Sandviken som jag kände lite ytligt sedan innan. Han är på ett seminarium med någon höjdare inom mma, egentligen borde jag ha följt med då det var gratis, men jag är lat. I morgon drar vi till en ö utanför Phuket som heter Racha yay, det ska finnas jävligt mycket varaner där och fisket ska vara grymt även det.

På Railey hände det inte så mycket mer än att jag höll på att få stryk av en stor engelsman och att jag stukade tån, hängde lite på stranden men jag är för rastlös för att kunna ligga där och njuta. Jag drömde mardrömmar en natt, något jag inte har gjort sedan jag var liten. Det enda jag kommer ihåg är att någon form av bomb sprängdes mitt framför mig, ett ringade ljud och mina trasiga händer…sedan vaknade jag och var tvungen att gå ut och lugna ner mig. Drömmen kan bero på att jag läste en bok om en bomb precis innan jag somnade, men jäkligt läskigt var det hur som helst.

Sedan har jag glömt berätta om en händelse på Koh Payam. Jag träffade en Tysk kille som var där med sin Thailändska tjej, en tjej som varit prostituerad i både Thailand och Holland. Första dagen vi hängde hade vi en BBQ som bestod av fisk vi hade fångat och fisk som vi köpt på en fiskebåt. Under hela denna första kväll tyckte jag att hon såg på mig på något märkligt sätt, hon liksom granskade mig och på något sätt kändes det som att hon såg rakt in i mig. Dagen efter träffade jag på dem igen på en bar, vi hängde där några timmar och även då kändes det som att hon såg rakt in i mig. Senare på den kvällen kunde hon inte längre hålla sig, hon berättade vad hon såg när hon såg på mig, och hon såg rakt in i min själ och i vem jag var. Hon berättade hur jag kände, vad jag varit med om och varför jag gör vissa saker. Det kändes konstigt att någon människa kan se så mycket av vem jag är, utan att jag berättar något, men samtidigt kändes det också väldigt bra.

Problemet med bilderna har jag inte orkat ta tag i, men jag lovar att det kommer komma upp bilder på någon varan inom kort (mest för din skull Alex). Sedan när jag har tid och ork ska jag ordna problemet så att bilder kan laddas upp utan några problem i framtiden. Förresten så har jag en mobiltelefon här i Thailand, det är aldrig någon som ringer mig och jag beklagade mig över detta i går. Sedan kom jag på att jag inte har gett ut något nummer till fler än tre personer, och att det kanske har med det att göra.

+66806141914

Alltså landskod 66, nummer 0806141914.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Och vem är du?

  1. 08-Fille skriver:

    höhö du har blivit nollåtta 🙂

    ´\\Philip

  2. 08-Fille skriver:

    höhö du har blivit nollåtta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *