En liten Thaiare.

I morgon klockan 13:30 flyger jag från Phuket till Kuala Lumpur, Malaysia. Jag har fortfarande ingen aning om någonting som har med Malaysia att göra, så det kommer bli ett äventyr att kliva av planet i en stor miljonstad och inte veta ett skit. Planen är att stanna i KL över jul och sedan leta mig bort därifrån till nyår, men vi vet ju alla att det inte går att hålla sig till en plan.

Stället jag är på nu är ändå rätt nice. Det är en liten gata som leder ner till Chalong bay, en pir där dykbåtarna och dagsutflykterna utgår ifrån. Gatan är full av dykfirmor och barer, och alla känner alla. Det kryllar av finnar också, tror det beror på de finska dykfirmorna.

Tyvärr går det mindre bra att sova normalt här. Barerna spelar hög musik fram till 03:00, chopperhojar öser på gatorna fram till 05:00 och klockan 06:00 börjar isförsäljarna att krossa is i en maskin. Allt detta precis utanför mitt rum, och då är ju inte de thailändska husbyggena så bra ljudisolerade heller.

Jag har träffat en finne som blev nerslagen av en ladyboy, de där grabbarna är fan inte att leka med. Hon/han slog en flaska i huvudet på finnen, bet bort en bit av armen, slog en stol i ryggen på honom och skar honom i magen, men bara ytligt. Och detta var helt oprovocerat, hur mycket de än försöker så försvinner aldrig testosteronet ur deras kroppar skulle jag tro.

En stor skillnad mellan Thailand och Sverige är hur avslappnat allt är. Jag var inne på en resebyrå och beställde en biljett till Malaysia i går, och vi avslutade allt med att jag fick Jack och cola. Jag, den lilla galna thaiaren och Roger satt inne på en resebyrå och drack Whiskey, det skulle aldrig hända i Sverige. Den lilla thaiaren som ser helt oskyldig ut hade tydligen inte fått upp dörren till butiken (och hans hem) efter en fylla, det slutad med att han slog sönder den stora glasdörren och när Roger frågade honom vad han höll på med så svarade han ”jag behövde ändå en ny dörr”.

God jul!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En liten Thaiare.

  1. Mikkis skriver:

    Idag kl 23,00 lyfter mitt plan till Krabi, synd att du inte kommer vara kvar i Thai då bara.. Hoppas du får en bra jul och ett bra nyår 🙂

    Sköt om dig, KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *