Malaysia next.

Just nu sitter jag på en restaurang i Chalong, kom tillbaka från Racha Yai tidigare i dag. Racha var nice, vi fick se en jäkla massa varaner och vi fiskade varje dag. Jonas är väl den största vinnaren då han fick upp en stor jäkla fisk om man jämför med hur stort hans spö var. Två dagar i rad fick vi upp fisk som vi lät en restaurang tillaga med vitlök och peppar, helt okej måltider. Vi sprang även runt i djungeln och blev uppätna av myggor, men det är det ju så klart värt. Jag har många bilder som jag skulle vilja ladda upp här, men jag har fortfarande inte löst det problemet.

Jag har bestämt mig för att resa ner till Malaysia då mitt visum går ut den 21:a och jag ska ändå ner till Bali i början av januari. Mitt största problem är att jag inte vet någonting om Malaysia, förutom att Kuala lumpur ligger där och att människorna är muslimer. Jag kommer spendera julafton där och sedan förmodligen dra mig till Bali till Nyår. Det vore kanske en bra idé att köpa lonely planets guide över Malaysia, eller så chansar jag och åker dit näsan pekar.

Mer text kommer när jag inte är trött!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *