Du vill ligga med mig, men det går inte.

Nu när du kanske ligger hemma i en soffa som kostade hela din månadslön, är trött efter jobbet du egentligen hatar och är mätt efter den dyra pizzan du åt kanske du ska tänka efter lite. Vi människor klagar över oss själva för mycket och för ofta, det är alltid synd om oss och allt är så orättvist. Antingen har vi inte pengar till att supa skallen av oss en lördagskväll, kanske kostade bilreparationen för mycket, vi kanske rent av inte hittar något att ha på oss, vi har ett tråkigt jobb eller kanske har vi tråkigt för att vi inte har något vettigt att göra.

Ta en titt på den här mannen. Jag har varit här i KL i två dagar, och varje gång jag har gått förbi det ställe som han ligger på har han legat där Han har haft sina kryckor i famnen och bara legat där, timme ut och timme in. Hans största problem är att överleva, att få mat i magen. Hur stora är våra bekymmer egentligen? Han får alltid mina småpengar när jag går förbi, han säger inte tack, eller tittar ens upp, men jag hoppas att det gör någon liten skillnad i alla fall.

I dag var det meningen att jag skulle gå till Petrona Towers, men jag vaknade vid 12:00 och var för trött för att orka ta mig dit. Istället utforskade jag min omgivning lite, hittade efter några om och men Golden State Cinemas och såg filmen Avatar i 3D. Att se en film i 3D är en upplevelse i sig, men det här var fan helt sjukt, färgerna och miljön alltså, jag fick rysningar och det kändes som att jag var där mitt bland alla i filmen. Sedan att storyn är helt fantastisk och skulle kunna vara en omgjord sann historia, för kolonisationen som har skett här på jorden i hundratals år har gått till på precis samma sätt och det var precis lika fel som i filmen. Jävla maktgalna och blinda människor!

Jag har förresten fått en beundrare också, alternativt så är jag i fruktansvärt stort behov av bekräftelse och inbillar mig saker. Hur som helst, Bollywood guest house drivs av indier och en av dessa män är en man som allt för ofta visar en tendens till att vara gay, små rörelser och ansiktsuttryck avslöjar honom. Denna man klär av mig med blicken när vi möts, antingen är det så, eller så inbillar jag mig som sagt, men jag är till 99% säker på att han vill ligga med mig. Jag satt nere och pratade med han och några till nyss och hans sätt att prata med mig är för trevligt för att vara riktigt. Dessutom tog han i mitt knä på ett sätt som ingen vanlig människa skulle göra när han reste sig från soffan för att passera mig som satt på en stol. Men vad fan, jag är en sucker för beundrare och uppmärksamhet så han får klä av mig hur mycket han vill med sin blick, och det gör inget om han ”råkar” ta i mitt knä, jag vill ju bara bli älskad av alla.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *