Om du är gay, stöt på mig?

Alltså ärligt talat, står det homosexuell i min panna eller någonting? Jag har ju tidigare berättat om indiern som ville ligga med mig, och jag fick det ännu mer bekräftat när han körde arga leken med mitt skrev en gång då jag hade t-shirt och kalsonger på mig.

Inte nog med denna indier så har jag hängt med en kines som bor i KL de senaste dagarna, och de här kineserna är fan konstiga. Han frågar mig de konstigaste frågorna, mycket om sex, mitt könsorgan och annat som känns olustigt. Han kallar mig för sin bror och agerar ofta som en 14 åring, slår ett ”kompis-slag” på min axel tusen gånger, kan putta mig när vi är ute och går, klänger på mig på något konstigt sätt, han tar en miljon foton på mig, närbilder på tatueringar och piercingar och det känns inte helt okej. Antingen tycker han bara att jag är någon hjälte eller liknande, eller så vill han ligga med mig. Vi har åkt till Melaka tillsammans och som tur är har han åkt till sin hemstad över dagen och kommer tillbaka i kväll. Tyvärr ordnade han ett dubbelrum innan han åkte, istället för att bo i ett stort rum med 20 sängar tillsammans med andra.

Okej att han är rätt rolig ibland, men det här fungerar inte längre. Jag känner mig så illa till mods ibland när jag är med honom. Förresten så kom jag på att han även slog mig på pungen i går när vi var på väg hem från en nattklubb, han sa att det inte var meningen men jag ville slå honom lite för det gjorde så ont.

Annars har jag träffat många mer normala människor. Jag blev bjuden på någon form av lamgryta med ris av två killar från Nepal, deras namn är Rocky och Lucky. De jobbar på guest houset jag bor på nu, tjänar 1000RM i månaden, alltså ca 2000 kronor. Vi drack absolut päron som kinesen hade med sig i går, jag, kinesen, grabbarna från Nepal, några japaner och en råbög från Kanada. Jag har för mig att någon som hette James Bond också var med, fast han var från Malaysia.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Om du är gay, stöt på mig?

  1. ell skriver:

    ha ha ha . det här gjorde min dag 😛 jag är så blek här borta så jag smälter in i vita väggar , försvinner ute i snön . jag vill vara där du är !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *