2 månader på resande fot.

I går var det som bekant dags för ett nytt år, men jag firade även 2 månader på resande fot.

Dagen spenderade jag tillsammans med Chelsea, en localtjej som jag träffade andra dagen jag kom till Malaysia. Vi gick till Aquaria KLCC och kollade på fiskar, såg en film om hur jorden nära på gick under, käkade mat från mellanöstern och kollade på raketer och galna människor.

När Chelsea åkte hem gick jag till mitt guest house, där spenderade jag en lång stund till att studera hur en pimp stod och förmedlade tjejer och droger precis utanför. Som jag förstår det så fungerar det så att pimpen står ute efter vägen och väntar på att människor kommer förbi i bil, när han vet vad de vill ha så ringer han ett samtal och därefter kommer det antingen en annan bil med tjejer att välja bland, eller med droger.

Sedan finns det en annan pimp som står efter gatan på ett annat ställe, han frågar helt enkelt följande ”you want a girl”, när jag svarar nej frågar han ”you want boy”. Han borde ha lärt sig vid det här laget att jag inte vill ha någon tjej eller någon kille, men icke.

Jag har tidigare berättat om indiern som vill ligga med mig. Nu har jag kommit fram till att hela det här guest houset är någon form av mötesplats för homosexuella. I morse när jag gick på toaletten i t-shirt och kalsonger mötte jag en medelåldersman från Pakistan som jag träffat många gånger här, han är baptist och sitter och syr ibland. Denna man blev lyrisk och tog mig på kalsongerna, på låret, nära mitt könsorgan. Jag, som aldrig vill vara elak, log och gick vid

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.