Hämnden är ljuv!

Kuala Lumpur, Malaysia.

I dag har jag åkt 2 timmar båt och 3 timmar buss, bara för att ta mig tillbaka till en trött jäkla stad vid namn Kuala Lumpur. Eftersom jag absolut inte vill bli fast här så åkte jag en dag tidigare än vad jag kanske skulle behöva, bara för att vara säker på att jag kommer iväg med planet till Bali den 11 januari.

Jag kom fram runt 16:00 och åkte direkt till något som nästan har blivit ett hem för mig, nämligen Bollywood guest house. Lille Hussein som är 150 cm lång och jobbar här blev glad över att se mig, vi tog i hand och kramades på ett manligt sätt. Sedan såg jag en ängslan i Husseins ögon, de talade om att någonting inte var som det skulle. Han såg på mig, och sa att det bodde någon i mitt rum, i MITT rum! Rum 302 var ju mitt, bara mitt. Jag fick en liten känsla av panik, men det gick över när Hussein erbjöd mig ett annat rum för nästan samma pris. Dessutom är detta faktiskt ett fint rum, men fortfarande inte mitt. Jag planerar en hämdaktion mot den person som har knyckt mitt rum, kanske kopplar jag ström till handtaget så han/hon får en stöt, eller så kanske jag häller ut häftstift på golvet utanför dörren, vi får se.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hämnden är ljuv!

  1. Adam Östergren skriver:

    haha! 😀 ja de skulle vara en bra hämnd! (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *