Här börjar mitt äventyr!

Pontianak, Borneo, Indonesien. Nu börjar min resa, mitt äventyr. Jag befinner mig på ett hotellrum i Pontianak, en halvmiljonstad på den Indonesiska delen av Borneo. Efter för många timmar på en flyplats i Jakarta kom jag och Sebastian äntligen fram. I morgon tar vi en buss till Putussibau, en resa på mellan 12-20 timmar. Därefter följer olika båtfärder upp för en flod, som förhoppningsvis kommer leda oss till Ibanstammen som lever ett nomadliv i området. Där kommer vi försöka få kontakt och stanna, leva deras liv, skaffa deras tatueringar och bara vara. Planen är att vi därifrån ska ta oss ner för floden med antingen kanoter som vi köper, eller en flotte som vi bygger. Vi stannar där vi tycker det ser bra ut och försöker leva av naturen så gott det går.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Här börjar mitt äventyr!

  1. mia skriver:

    Det är DETTA som jag väntat på 🙂
    Tänker bara på massa bilder på tatueringar som du länkat till mig för snart ett halvår sedan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *