Ännu ett homoinlägg

Jag har förmodligen skrivit fler inlägg om homosexuella och ladyboys än om andra saker, och här kommer ännu ett inlägg om dessa människor. Jag hamnar av någon konstig anledning väldigt ofta i sällskap eller i närheten av homosexuella, lika så i kväll.

Jag och Sebastian satt på ett litet kaffehak och där träffade vi ett gäng människor, mestadels gaykillar men även någon tjej. Vi konverserade och de tog säkert femtio foton på oss, alla ville ha ett när de ensamma poserade framför kameran med oss. För detta är något som händer varje dag här på Borneo, folk kommer fram och vill ta kort på oss eller tillsammans med oss, eller så smygfotar de genom att låtsas skriva ett sms. Det är lite som att vara kändis faktiskt, folk ropar efter oss och knäpper kort, snart börjar de nog fråga om autografer också.

Hur som helst, vi drack drycker och efter ett tag dök två ladyboys upp och gjorde oss sällskap. På något sätt bestämde vi oss för att vi skulle till ett karaokeställe, sagt och gjort satte vi oss på deras motorcyklar och åkte dit. Vägen dit slutade i gränder som blev mörkre och mörkare, och när jag satt där på motorcykeln med en kille som tryckte sin stjärt så mycket det gick mot mitt skrev tänkte jag att vi skulle hamna i en mörk gränd och bli gruppvåldtagna. Jag blev inte våldtagen, inte Sebastian heller, utan vi kom fram till ett ställe som hette Happy Puppy Karaoke. Väl där framme berättade jag om min tanke för Sebastian, och han började skratta och berättade att han hade tänkt precis lika som jag.

Killarna och de som försökte se ut som tjejer sjöng och dansade som fan, faktiskt så sjöng de flesta av dem skapligt bra också, och den ena ladyboyen och en av killarna dansade jäkligt bra.

Efteråt fick vi en åktur genom staden Pontianak, och jag hamnade bakom samma kille som gillade att sitta tätt emot mitt skrev, och som smekte mig i handen med fingret när vi sa hej då. Jag frågade Sebastian om han gjorde samma sak på honom när de skakade hand, det gjorde han inte kan jag tala om.

En rak fråga som kräver ärliga svar, varför stöter alla dessa homograbbar på mig?

I morgon ska jag leta upp ett internethak och ladda upp lite bilder, nu är det godnatt som gäller på Kalimantan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ännu ett homoinlägg

 1. mia skriver:

  Dina ö:n, lyser om dig! Det är nog därför. Öm och ödmjuk.. 🙂

 2. bratt skriver:

  fan jonny, du lär juh bjuda till nångång…. domdär asiaterna lär ju tro att vi nordbor är snåla 😉

 3. stort fan skriver:

  så grymt starkt gjort att bara sälja av allt man äger och dra ut i världen!
  Ditt mod finns inte hos många människor, riktigt imponerad!

  // litet fan från Bergby

 4. lifewontwait skriver:

  Harligt att hora fran dig Hampus, och roligt att du uppskattar vad jag valt att gora. Se till att leva ditt liv som du vill ocksa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *