Berau, en sovande stad.

Berau, Borneo, Indonesien.

Befinner mig i Berau just nu, en somnig liten flodstad. Vi kommer i morgon att ta en buss till en liten by upp for floden Kelai, en resa pa ca 6 timmar. Sedan forsoker vi fa tag pa nagon med en bat som kan kora oss langt langt upp for floden. Dar ska det finnas sma byar som Punanfolket bor i, tanken ar att vi ska ta oss upp till den by som ligger langst upp i floden. Allt detta kommer jag beratta om har senare, detta inlagg ar egentligen bara till for att jag ska kunna beratta for manniskorna dar hemma att jag inte kommer ha tillgang till internet ett tag framover, det kan handla om en vecka eller fler, jag vet inte an. Telefonen kommer formodligen fungera tills i overmorgon nagon gang, sedan forsvinner antagligen sandningen. Sa hall koll har, nagon dag dyker det upp massa bilder och en berattande text.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Berau, en sovande stad.

 1. Alex skriver:

  Håll dig frisk nu bara!!!!

  Och fota varaner!!!

 2. Anna skriver:

  Wow, det låter så sjukt grymt och spännande! AH! Det pirrar i hela kroppen och knoppen och magen! Supermycket tankar och en stoor kram från lilla norden

 3. tommi skriver:

  12 dagar och inte ett ljud! antingen har du det jäkligt bra eller så sitter du som husdjur i någons bur i djungeln:D take care!

 4. Philip skriver:

  Jonny ponny skriv lite mera här så man vet vad du har för dig!

  Hoppas du har det bra ialf!

  Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *