Blodpropp?

Det finns bara en manniska som kan fa ett myggbett till en cancerknol. Hypokondrikern Jonny har varit i farten igen. Jag borjade fa ont i foten for nagra dagar sedan, en smarta som kom en gang i minuten och forsvann pa nagra sekunder. Nar detta hade pagatt ett tag borjade jag fundera pa om det var en glasbit som fanns kvar i foten efter att jag gick barfota pa Bali. Tankte att den kanske vandrat inat och skulle hamna i blodomloppet. Denna teori bytte jag senare ut mot att jag hade en blodpropp i benet eller foten. Laste om det lite pa internet och tyckte att jag hade samma symptom. Sa i dag gick jag till sjukhuset for att fa ett stopp pa mina tankar. Efter att doktorn sagt att det inte var en blodpropp och efter att en rontgen visat att jag inte har nagot glas i foten fick jag istallet piller mot spasmer. Doktorn sa at mig att det inte var nagon fara, sa nu ar jag lugn och fin igen. Sa, 254000 rp fattigare gick jag darifran med annu fler piller jag inte har nagon aning om vad det ar. Nu ar det slut pa sjukhusbesok, jag drar till djungeln!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blodpropp?

  1. mia skriver:

    Jag som trodde att jag var hypokondrikern..
    Men jag antar att man slutar att klassa sig själv som det, när det ändå bara visar sig vara rätt 😉

    BILDER J!! BILDER! Jag måste ha något att njuta av under sömnlösa nätter, tack på förhand! Jag ser fram emot ett personligt möte med er och att jobba under er högra, likväl, vänstra hand!

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *