Dua pulu enam taun, hari ini!

I dag ar det en helt vanlig dag, och under denna helt vanliga dag fyller jag 26 ar. Detta paminner mig annu en gang om att jag formodligen ar vuxen nu, och att jag har varit det ett tag. Skrammande.

Just nu slappar vi i Balikpapan, en stad med 500 000 personer som ligger vid Borneos kust. Jag bor i ett rum med AC, varmt vatten, Tv, rena lakan och all sadan lyx som jag knappt har upplevt under denna resa. Jag har formodligen tappat en hel del vikt, nagot folk har kommenterat. Detta ar ju inte alls sa konstigt da jag har levt pa ris, nudlar, agg och ibland nagon kycklingbit. Jag forsoker nu ata upp mig lite, hamburgare och pizza fyller pa fettreserverna som ater igen kommer tommas nar vi aker till Papua om nagra veckor.

Om nagra dagar flyger vi till Bangkok, mest pga den tatueringsfestival som varje ar halls i templet Wat Bang Phra. Heliga tatueringar gors av munkar, och en sadan maste vi ju ha sa klart. Dessutom har tva manader snart gatt sedan jag kom till Indonesien, och ett nytt visum behover ordnas pa den Indonesiska ambassaden i Bangkok.

For er som vill se mer bilder fran min resa, rekommenderar jag er att ga in pa , detta ar ganska uppenbart Sebastians blogg. Han har laddat upp en del bilder som jag inte har laddat upp, sa in och kolla!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *