Krokodiler och stora knivar

s

Jag fick inte bara en tårta när jag fyllde år, jag fick även en liten kniv av Sebastian. Nu har han förstört för sig själv och gjort mig mer unik då jag har den största kniven.
Det där med att vara mest unik är något vi håller hårt på och tävlar om hela tiden. Han har fortfarande guldgrävarskägget kvar, och eftersom jag rakade av mitt är han där mer unik än jag. Men å andra sidan var det jag som hittade den största guldbiten när vi dök, så han kan gärna få ha kvar sitt guldgrävarskägg, medans mitt bara är kalimantanstäppskägg.

s

I dag var vi till en krokodilpark här i Balikpapan. Tanken var att vi skulle brottas med en krokodil och få det på film, men de som arbetade där var mesar och ville inte låta oss brottas med en lagomt stor krokodil. Det enda de kunde erbjuda oss var en liten fjuttig krokodil med igenbunden mun, den ville vi inte ens ta ett kort på.
Jag fick hur som helst några okej bilder, och så här kan det se ut när en krokodil på 5 meter äter en kyckling.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *