Guldgrävartatueringar och bajskaffe.

guldgrävartatuering

I dag gick vi till en tatuerare och tatuerade våra guldgrävartatueringar. Jag blev nöjd, förväntade mig att tatueraren skulle vara sämre än vad han var. Sebastian å andra sidan blev inte lika nöjd, jag får inte ens lägga upp en bild på hans tatuering här. Grejen är att han ville försöka vara lite mer unik än jag, och ville ha tatueringen på sidan av insidan av foten. Pga detta var tatueraren tvungen att förminska orginalet han ritat upp, och detta slutade med en döskalle som ser ut att vara utvecklingstörd enligt Sebastian. Jag tycker att hans är fin, om än inte lika fin som min.

tattoo kalimantan

Här får Sebastian sin efterlängtade utvecklingstörda döskalle.

känslor

Och här kommer ännu en (två) bild som jag inte kan låta bli att lägga ut. Vi har inte några problem med att visa våra känslor, vi kan vara hårda som sten eller mjuka som mjukost. Vi är två män som är säkra på vilka vi är, helt enkelt.

För övrigt är den ena bilden där från ett fik, där jag i dag drack Kopi luwak. Ett lite speciellt kaffe, vars bönor har gått genom en indisk palmmårds matsmältningssystem.
Läs mer här:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Guldgrävartatueringar och bajskaffe.

 1. Mamz skriver:

  Hejsan Jonny!!
  \Snygg tatuering\ 😆
  Har du gjort den för att reta mor din lite extra( 👿 ) eller kommer det att var ett minne över ciggen när du har slutat med dom :mrgreen:

  Det är skönt att höra att du mår bra iaf 😉
  Kram /Mamz <3 <3 <3

 2. lifewontwait skriver:

  Cigg? Det där i munnen är en polkagris morsan, dina ögon börjar nog bli lite dåliga skulle jag tro 😉

  Pusspuss

 3. Anette skriver:

  Andra mamman här 😆
  Sebastians alltså.

  Otroligt fina bilder och tatueringar. Synd bara på alla gigg som förstör bilderna 🙁
  Det är skoj att kika in på din blogg
  för du skriver om vad som händer och sker. På Sebastians blogg får man gissa sig fram 😉

  Ha det gott och ge Sebastian en puss o kram
  från mig

 4. Anette skriver:

  Cigg menade jag förstås!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *