Hur du blir av med aggressionsproblem.

Bangkok är en stad som sliter på mitt psyke väldigt mycket. Taxiförare som absolut vet var ett ställe du vill till ligger när du hoppar in i taxin. Efter ett tag visar det sig att taxiföraren som antingen är halvt efterbliven eller drogad inte alls vet vart stället du vill till ligger, han säger bara ”yes” och skrattar när man frågar om han verkligen hittar, eller om han inte vet vart stället ligger. Dessutom kryllar det av försäljare och andra jobbiga personer som försöker bryta sönder psyket hos människor. Så vad tar man sig till när kroppen bygger upp ett för stort lager aggressionskänslor? Självklart åker man till en militärbas och skjuter med diverse vapen. Dessutom boostar detta personers manlighet väldigt mycket, och det kan jag behöva.

shootgun m3

pang pang

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur du blir av med aggressionsproblem.

  1. mia skriver:

    KARL! Jag hoppas att du någon gång under tiden, tänkte på mig, så jag indirekt fick ta del av det där.
    Mitt lapp med blindkonst(porr) kommer inte bli av, men något annat snuskigt, definitivt 🙂 Ville bara säga det, så du vet att du inte är den enda som inte kommer få uppleva det här..
    Ha det charmerande vackert.

  2. Anna skriver:

    Jag tänker på det här med att hantera aggressionsproblem. Kanske kan du finna något annat för hantera detta? Det känns ganska destruktivt att hantera det genom att skjuta. Visst du får utlopp för din aggression men du får inte balans och harmoni inom dig tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *