Hemma.

Jag har glömt bort att säga det, eller bara dragit ut på det hela för att jag inte riktigt kanske vill erkänna det. Men sanningen är den att jag befinner mig på hemmaplan igen, jag är i Sverige.

En sak är riktigt bra med att vara hemma igen, och det är att jag får träffa min fina familj och alla mina vänner som jag många gånger har saknat. Sedan har vi kylan. Det är löjligt kallt här. Människor har 17 – 18 grader inomhus och tycker att det är normalt, det är väl inte ens normalt i ett rum med AC. Jag sover med kläder och mössa på, ett täcke och en filt. Tur nog kommer väl sommaren snart.

Något ni absolut inte får göra nu är att sluta klicka er in på denna blogg, ty den är inte dömd till döden bara för att jag är hemma, den kommer snarare få mer liv. Det finns förmodligen 15 – 20 timmar film som ska klippas ihop. Det finns dessutom en del bilder som jag vill visa som tidigare inte har visats. Dessutom kommer jag skriva någon form av slutord, tankar om vad jag upplevt och vad jag lärt mig. Dessutom är en riktig hemsida på G.

Och sist men inte minst vill jag tacka för denna kommentar som verkligen gjorde min dag, det finns andra än killar som gillar mig!

”Av Sssss på Cockfight.

Vilken fantastisk blogg du har! Jag är lite kär i dig. Och jag är tjej till och med”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hemma.

 1. den odrägliga skriver:

  För att spinna vidare på temat så vet jag en bög som inte tycker att du är det minsta tilldragande eller spännande.
  Kände för att dela ut lite uppmuntran såhär i sommarhettan.

 2. Anna skriver:

  Händer det inget i ditt liv när du är hemma som du vill dela med dig av ?

 3. lifewontwait skriver:

  Det händer allt saker, och jag ska bli bättre på att berätta om allt. Jag har haft lite tid över bara, skyller jag på 🙂

 4. maddo skriver:

  ja han är galet bra faktiskt.

  plus ganska fin att se på 😉 det är faktiskt lite plus i kanten haha.

  hur känns det att vara hemma? hur känns det att jobba?
  ska vi rymma?

 5. Sssss skriver:

  Den odrägliga: Hahaha! Bögen du känner ljuger självklart. Man ska inte tro allt man hör.

  och till bloggägaren; varför skriver du så sällan här? Om det är för att du inte vill lägga upp ditt liv på nätet längre så kan du ju skriva om dina upplevelser i ett brev till mig ist. Jag kommer inte tycka du är jobbig.

 6. lifewontwait skriver:

  Jag har varit lat, och jag har haft mycket att göra. Sedan vet jag inte om mitt liv här hemma är så värst intressant just nu. Men just bara för din skull, så ska jag börja skriva lite. Dessutom kommer det snart upp en hemsida som ska ersätta den här bloggen, den kommer förmodligen uppdateras oftare. Om du väldigt gärna vill ha ett brev så kan jag även ordna det 🙂

 7. lifewontwait skriver:

  Vad du är snäll mot mig M. Det känns helt ok att vara hemma, mindre bra att börja arbeta igen. Dock kommer det bara pågå i en månad, sedan tänker jag dra på en roadtrip runt om i Sverige och Norge. Följer du med? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *