Mitt så kallade liv.

Jag är väl medveten om att jag inte har skrivit någonting här på väldigt länge. Den största anledningen till det är förmodligen att jag inte har något direkt intressant liv just nu. Jag har börjat jobba igen, ständig eftermiddag förutom denna vecka som innehåller nattjobb. Detta medför att jag inte direkt hinner med någonting mer än jobbet. Pengarna behövs helt enkelt, så jag får lida ett tag för att sedan kunna njuta.

I sommar planeras två saker som jag faktiskt kommer skriva om. Den första grejen är en enmansroadtrip runt om i Sverige och en sväng till Oslo. Den andra grejen innehåller följande saker, 8 mil Juktaån i Västerbotten, ett litet gäng grabbar, några gummibåtar och fiskespön. Det sistnämnda projektet kommer förmodligen bli riktigt roligt, och förhoppningsvis ganska blött.

Bilderna ovan visar några screenshots från filmen när jag och Sebastian åker vår hemmasnickrade bambuflotte ned för en flod på Borneo. Filmen i sin helhet, kommer förhoppningsvis bli färdigredigerad tillsammans med allt annat material rätt snart. Lika så kommer hemsidan förhoppningsvis också snart bli färdigställd av min kära bror. Så håll ut!

Det här inlägget postades i Kalimantan, Sverige. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *