Into the jungle

Detta ar formodligen det sista inlagget vi gor pa ett tag. Vi aker i morgon mot Kalimantan timur och planerar att stanna i en by dar i ca 1.5 manad. Alltsa samma by som vi tidigare varit och letat guld i (inlagget finns att se under fliken ”tidigare resor”). Dar finns ingen telefon eller nagot internet, nagot jag inte grater nagra storre tarar over. Istallet finns det en magisk natur och harliga manniskor, ni vet sant dar som vi nastan bara upplever via internet och telefon hemma i Sverige.

Sedan mitt forra inlagg har vi hunnit sova bort det varsta av var jetlag, sett en man fa en vaska i huvudet pa flyget till Balikpapan, sett mannen som fick vaskan i huvudet bli sa arg att han slog till den man som orsakade fallet av vaskan och sedan har vi mest bara forsokt forsta att vi ar har igen.

Lev val.

Det här inlägget postades i Kalimantan. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Into the jungle

 1. Kristoffer skriver:

  Ta det försiktigt nu! Tänk alltid 2 gånger! Gör inget dumt 🙂
  Och framför allt, Ha det FANTASTISKT!

  Detta är riktat till er bägge !

  Puss

 2. Mi Bah skriver:

  J – Du har sagt att du inte tillför världen någon nytta, men så länge som världen och livet skänker Dig någon nytta, spelar det då någon roll vad du ”skänker eller inte skänker”?
  Jag syftar och tänker lite på begreppet karma. Det är inte och behöver inte heller vara konkret, men det finns där.

  Fortsätt att leva vackert och göra nyttigheter 🙂

 3. Eva skriver:

  Kan ju inte låta bli att undra hur ni har det.. Vad ni gör just precis nu… Osv. Men det är väl bara att vänta på nästa rapport som kommer förr eller senare!

 4. Christer skriver:

  Tjena

  Hoppas att du tar hand om lillebror som är på väg till er nu. -Lev å må!!

  Kram Christer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *