Allah akbar!

Efter nastan 24 timmar pa tva olika flyg med en ommande finne pa baksidan av laret ar vi framme i Jakarta. Vi forstod inte riktigt att vi var har i gar. Okej att vi at nasi goreng och rokte kretek tills vi somnade, men det var svart att forsta att det var verklighet. Det var forst i natt vi verkligen fick veta att vi nu ar i Indonesien. Varfor just i natt kanske ni undra, och det ska jag tala om. Den storsta delen av Indonesiens befolkning ar muslimer. Muslimer har en tendens att be manga ganger varje dygn, och sa aven pa natterna. Efter 4 timmars somn borjade nagon grabb sjunga ut i hogtalarna pa moskeen bredvid hotellet, och denna grabb haller fortfarande pa. Dessutom sag vi en get som stod fastbunden pa gatan precis nedanfor dessa hogtalare. Undra om denna get kommer utveckla ett stereotypiskt beteende?

Vi lamnar Java i dag och tar oss till Balikpapan pa Borneo. Darefter fortsatter vi med bil mot Kalimantan timur. Vad som hander dar berattar vi senare.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Allah akbar!

  1. maddo skriver:

    spännande 😀

  2. Kristoffer skriver:

    Lycka till nu brorsan! Hoppas allt går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *