Ett farväl.

Efter ett gäng väldigt slitsamma dagar i Bangkok får vi i dag lämna två ting. Vi lämnar Bangkok, vilket alltid känns bra. Dessutom lämnar vi kvar Adrian här i Thailand. Vi lämnar detta och landar i natt på Jakartas kretekdoftande flygplats. Från Jakarta ska vi sedan ta oss till Halmahera, en av de kända kryddöarna. Där någonstans utanför Halmahera väntar en öde ö på oss, 18,7 hektar stor, 55,5 km från land. Denna ö kommer sedan bli vårt hem i cirka 40 dagar. Vägen dit blir ett äventyr, livet där blir en utmaning.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Ett farväl.

 1. LinneaK skriver:

  Ha det riktigt bra nu. Och ta hand om er, såklart.
  40 dagar. Helt grymt.
  Ser fram emot uppdateringen sen. Mycket, mycket!
  Go, go, go!

 2. Mary Rickardt skriver:

  Äntligen en blogg värd att följa! Ni är fett grymma (:
  Håller med er helt och hållet ”Hellre en öde ö i sydkinesiska havet än en etta på Södermalm”. Själv går jag en linje som heter wildlife. Så jag befinner mig i Afrika några månader per år och jobbar med vilda djur. Åker ner 14 Feb igen så då kan följa min resa på min blogg om ni känner för det 😉 Lev livet! Puss

 3. Jeanette skriver:

  Imponerande, ta hand om er och ha ändå ett äventyr ni aldrig kommer att glöma 🙂
  Kram på er

 4. Tommi skriver:

  Härligt! rätta takterna! Be safe!

 5. Jonny skriver:

  Fin kommentar Mary. Vad hande med din resa, kan inte hitta nagot om den pa din blogg.

  /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *