Robinson reloaded kan borja.

Vi landade hart pa Ternates flygplats tidigt i morse. Inflygningen over alla oar, vulkaner och strander var den basta jag nagonsin upplevt. Detta landskap far det mesta att kliva at sidan.

Staden ar skapligt stor, men smastadskanslan finns fortfarande kvar. Vi kommer spendera dagen och morgondagen har, sedan flyger vi over till Halmahera. Pa Halmahera finns det en ratt stor risk for att internetuppkopplingarna forsvinner. Med andra ord blir formodligen detta det sista inlagget pa cirka 50 dagar.

For de som inte redan har last eller hort det fran andra hall sa kan jag beratta att vi ar pa jakt efter en ny ode o. Vi har redan hittat en o som vi fatt fram en del information om. Den ligger 55,5 km utanfor kusten, ar 18,7 hektar stor, det finns en strand i norr och det ska finnas en valdigt ovanlig duva pa denna o och den ar sa klart obebodd. Sedan vet vi ingenting mer, mer an att vi ska bo dar i cirka 40 dagar.

Onska oss lycka till, och sag hej da till underhudsfettet. Vi hors igen om cirka 50 dagar!

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Robinson reloaded kan borja.

  1. Elin skriver:

    Lycka till å ta hand om öde ön också.

  2. suss skriver:

    Yeah! Kör hårt och lycka till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *