Bilder sager mer an tusen ord.

DSC_0138Fiske star pa schemat.

DSC_0156Bete.

DSC_0159Ratt dryg och ibland rolig kille som styrde pa baten.

DSC_0189For vacker for att ta upp sa grabbarna pa baten, sa de slangde i den.

DSC_0190Det ar en konst att fiska upp en sten, jag lyckades jakligt bra.

DSC_0195En krabba lyckades jag fa upp ocksa, envis jakel som inte slappte fore det var forsent.

DSC_0199Tysken och hans fruga var de enda pa baten forutom jag och besattningen.

DSC_0209Den storsta ar min, fast den var inte sa jakla stor i alla fall.

DSC_0211Klev in i denna jattespindels nat det forsta jag gjorde nar jag gick in i djungeln, till och med mitt djurhjarta hoppade till, den hade sakert en benspann pa 15 cm. Ursakta oskarpan, man ser sa daligt i kameran nar det ar sa ljust ute.

DSC_0212En fyr som lag uppe i djungeln.

DSC_0223Ett av tva kort som an sa lange finns pa mig pa min kamera, eftersom det ar jag som tar korten blir det inte manga sana. Har var det en stubbe som tog kort pa mig nar vi vilade oss ute i djungeln. Eller ja, pa vag upp till ett sjukt stalle dar nagra munkar bodde. Fattar inte varfor de skulle bo sa jakla langt upp i berget for, jag dog nastan pa vag dit. Forresten sa sag jag aldrig nagra munkar, bara var de bodde, men jag lat bli att halsa pa.

DSC_0245Foljde denna flod som var ratt uttorkad pa sina stallen en bra bit upp for berget, svettades och fick nya skavsar. Jakligt fint att kampa sig upp dar i alla fall. Om nagon undrar vad det ar for ror som ligger langst sidan sa ar det ror som de pumpar ner vatten till byarna med. Inte sa varst vackert, men nodvandigt for att jag ska kunna duscha och tvatta handerna.

Sa har bortskamd med bilder borde kommer ni formodligen inte bli sa jakla lange, det tar tid att ladda upp och jag ar som bekant en latmask. Jag ar hur som helst kvar pa Koh Chang och orkade i gar ta mig ut pa en fisketur och i dag ta mig en nagra timmar lang vandring i djungeln. Drar nog vidare mot Bangkok igen i borjan av nasta vecka. I kvall ska jag om jag inte dackar pa sangen dra mig till ett stalle efter stranden som det hanger ganska mycket folk vid, lite trott pa att vara trott och ligga i eller sitta utanfor min bungalow och lasa hela tiden, skarpning Jonny.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bilder sager mer an tusen ord.

 1. Becca skriver:

  Underbara bilder! Och bilden du har som header är helt fantastisk.. Älskar bloggens namn också, så himla inspirerande! Hoppas du har det bra! /Becca från lägenheten i barcelona

 2. lifewontwait skriver:

  Tack Becca, hoppas du har det bra dar borta i skuggorna av Barcelonas varme 🙂

 3. nanna skriver:

  åh vilka härliga bilder!
  nu lever du äventyret jonny.
  hoppas att latheten ger med sig efter 25 år så vi får se massa bilder!
  saknar dig! var rädd om dig i djungeln.

 4. Sophie skriver:

  Vackra bilder och jag hoppas du fortsätter skämma bort oss med fler sådana!

 5. Hedin skriver:

  Fan va härligt det ser ut! Jag är snart på G! kanske blir arbetslös nu på onsdag 🙂

 6. lifewontwait skriver:

  Det ar bra jakla harligt ocksa Hedin, men it takes two to tango var det nagon som sa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *