En bild sager mer an tusen ord!

Labuan Bajo, Indonesien.

 

Jag landade alltsa pa Bali den 11 januari, dar motte jag direkt upp herr Hedin som anlande fran Sverige. Vi akte till Kuta med en finsk snubbe, at mexikansk mat och blev dalig i magen. Dagen efter traffade vi upp tre glada tjejer fran Gavle och blev totalt nedsupna av dessa till synes brackliga kvinnor. Sebastian gick hem vad jag trodde var tidigt, men vilket senare visade sig vara sent nog. Jag vet inte sa mycket mer an att jag badade i en pool och vaknade runt lunch och trodde att jag hade pissat pa mig pga de blota kalsongerna. Efter detta foljde en sjukt plagosam dag, jag var bakfullare an nagonsin, och dessutom madde inte min mage bra alls.

Dagen efter flog jag och Hedin till Labuan Bajo, och tog sedan en bat Komodos nationalpark. Dar fotade vi komodovaraner, men vi gjorde aven mer an att fota dessa stora odlor. Jag later dessa bilder tala for sig sjalva:

komodo

komodo

komodo

komodo

komodo

komodo

 
Den ar inte dod, den sover.

 

Jag kommer fran och med snart ha mindre tillgang till internet, da jag lamnar turiststallena och ror mig mot Borneo. Jag har dock ordnat ett nytt telefonnummer som ni kan ringa till, det ar alltsa ett indonesiskt nummer och jag tror att landskoden ar +62, och mitt nummer ar 081 338 016876.

Det här inlägget postades i Okategoriserat. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En bild sager mer an tusen ord!

 1. Mamz skriver:

  Hej Jonny!
  Skönt att höra av dig igen och veta att du har det fint och mår bra. Ja förutom när du har druckit något olämpligt då 😡 , men det är självförvållat så jag tycker inte synd om dig då 👿
  Blir lite svettig 😕 bara att se på bilderna, vad hade du gjort om den vaknade??!!?? Var liiiite mer försiktig så mamz kan sova lugnt 🙄
  Här hemma är det ff vargavinter, brrrrrrr, kallt!!! Men ljuset börjar komma tillbaka så snart är våren här 😛
  Var rädd om dig <3
  KRAM/Mamz

 2. Haha, jävla idiot!

 3. Eva skriver:

  haha håller med mattias.. och mamsen! :mrgreen: själv var jag livrädd (åtminstone på min vakt) när vi hälsade på de där dinosaurierna för ett par månader sedan. synd att det inte blev någon dykning för dig! det är verkligen världsklass under ytan runt komodo..

  keep on going…

 4. lifewontwait skriver:

  Men den sov djupt morsan, jag drog och skakade den i svansen innan och den orkade inte gora nagot. Ingen fara pa taket vet du! Jag ar alltid radd om mig, men vissa saker maste man bara gora nar tillfalle ges.

  Puss

 5. lifewontwait skriver:

  Men nar ni var dar sa sov de formodligen inte heller, visst? Iofs sa var jag tvungen att ta pa den forsta jag sag nar jag kom till on, den var vaken och alla locals och var batkille fick panik nar de sag att vi var sa nara 😉 Dykningen far vi ta en annan gang, plus att jag har hort att det ar ratt svar dykning dar, mycket strommar och sant skit?

  Hadetbra!

 6. Eva skriver:

  Näe de gick runt och var läskiga. Vi var på Rinca.. Så fort vi kom i land låg det en jävel rakt över stigen och ingen vågade gå förbi. Fick vänta i en kvart tills det kom två galna ungar och skrämde iväg den. Eh he 🙂

  Dykningen kan vara ganska utmanande.. Men rolig! Strömmar är inte skit. Strömmar är ljuvliga.. Om de inte är för starka förstås.. Vilket vi råkade ut för ett dyk.. Ingen höjdare.. Meeen, ta det en annan gång 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *