Wat Bang Phra

wat bang phra

Da var jag ater i Thailand. Det kandes forst bara pinsamt att komma hit igen, nu nar jag har fatt uppleva Indonesien. Det gick hur som helst over i gar nar vi tog oss bort fran Bangkoks turistfyllda gator och istallet vandrade in bland labyrinterna av tempel och andra hus pa Wat Bang Phras omrade.
Vi gjorde i gar en varsin tatuering, bilden visar min tatuering under skapandefasen. Vi gav oss sjalva en valfortjant sovmorgon i dag, dels for att vi behovde det bada tva, men mest for att Sebastian har fatt nagot fel pa ogat sa det har svullnat upp till ett Quasimodo-oga. Kolla sjalv pa bilden har nedanfor.

Eddie

Nu vantar mat, sedan aker vi tillbaka till WBP och fortsatter med tatuerandet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Wat Bang Phra

  1. Becca skriver:

    Din blogg är grym! Och jag ryser av ”sålde huset, möblerna och prylarna.. nu ska jag leva!”. Det säger så mycket.

    Take care! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *