Viktnedgang.

Jag har fatt nagra kommentarer om att jag ser ut att ha gatt ner i vikt. Detta ar helt sant, jag vagde mig i dag med klader och tofflor pa, 73,5 manliga kilon. Och da har jag anda spenderat en del tid i tva stader dar jag har forsokt ata upp mig igen med hjalp av pizza. Forra gangen jag var i Thailand vagde jag 77,8 kilo, 4 kilo minus alltsa. Formodligen vagde jag under 70 kilo nar vi kom tillbaka fran djungeln, for jag var mest skinn och ben da.

Snart framover kommer ett langre inlagg om Wat Bang Phra komma upp, massa bilder och kanske aven film. Vi har filmat med mini-DV innan och darfor inte kunnat lagga upp nagot, men nu investerade jag lite pengar i en vattentat videokamera som filmar i HD, aven min van Quasimodo ska kopa en lika. Forresten sa har hans oga aterfatt sitt normala utseende igen, sa jag kan tyvarr inte mobba honom mer for att han ser ut som Quasimodo.

Hall till godo!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *