Stughäng i Dalarnas djupa skogar

Jag och Sebastian spenderade knappt ett dygn i Sebastians morfars skogshuggarstuga. Tydligen spenderade morfar Hedin sina ungdomsdagar i denna stuga tillsammans med en kamrat och ett varierande gäng Hoforstjejer. Det är rätt imponerande att dessa män spenderade hela vintrar ute i skogen där de sågade och högg ved, för hand. Här fick vi hur som helst sova i hårda sängar, med kläderna på, röka kretek, fiska bäckröding och vi fick även en liten öde ö-känsla.

skitabo

Som ni kanske även märker finns nu denna blogg på en hemsida. Hemsidan är under uppbyggnad och kommer förhoppningsvis bli riktigt bra till slut. Allt filmat material är inlämnat till någon människa som kan det där med att klippa ihop film, så någon gång, kanske snart, kommer det dyka upp en film från resan. Under tiden kommer små klipp dyka upp, men detta är Sebastians grej, så det är honom ansvaret ligger hos.

Det här inlägget postades i Sverige. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Stughäng i Dalarnas djupa skogar

 1. Christer Hedin skriver:

  Ser trevligt ut.Fick ni fisk?

  Christer Hedin

 2. Emelie skriver:

  Vi lånade lite inspirationsbilder från er blogg. Hoppas det är ok. Många fina bilder!

 3. sofia skriver:

  hej! såg att ni länkat till denna bloggen på backpacking.se så jag kikade in. Den är väldigt inspirerande men fram för allt så är era bilder fantastiska. Vad har ni använt för kamera?! Jag ska själv ut på långresa snart men kan inte bestämma mig för vilken kamera jag ska ha med..

 4. Jonny skriver:

  Vi har två väldigt enkla systemkameror, en nikon D40 med orginalobjektiv och ett sigma 70-300mm, den billigaste varianten. Sedan har vi en nikon D3000 med orginalobjektiv. Man behöver inte alltid det värsta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *