Lämnar Sverige.

Den första snön föll för två dagar sedan. Nu följer en kall och mörk vinter. Vinterdäck, vinterjacka, vinterskor, mössa, vantar, långkalsonger och allt vad det heter kommer åter till använding. Elräkningen stiger, rutorna behöver skrapas, gårdar skottas, saltet fräter sönder bilen och dagen har bara några få timmar. Fast, vi slipper ju allt det där, Sebastian och jag.

På måndag kl 17:25 lyfter planet som tar oss till Java, och sedan vidare till Borneo. Vår plan är att leva djungelliv på Borneo i någon månad. Vi åker tillbaka till byn som som fångade våra hjärtan när vi var där i februari i år. När vi känner oss klara där väntar en vistelse på en ny öde ö och andra upplevelser på vägen dit och på vägen därifrån.

Snart börjar äventyret!

Det här inlägget postades i Sverige. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lämnar Sverige.

  1. Eva skriver:

    Äntligen! Ska bli kul att hänga med här. Löste det sig med något bra visum? Vi drar nästa söndag. Wiiih! Glöm inte att hojta till om ni passerar Bali. Vi bjuder på civilisation!

    🙂

  2. sus skriver:

    yeey! finally!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *